Hinnasto

Hypnosynnytys-valmennuskurssit:

Hypnosynnytys-valmennus (2 päivää): 320 € / pari, 170 € / osallistuminen yksin.

Kurssille voit osallistua yksin tai oman synnytyskumppanisi kanssa. Niin puolisot, ystävät kuin doulatkin ovat tervetulleita. Osallistuminen yhdessä on suositeltavaa, koska kurssi auttaa ennenkaikkea myös kumppania tukemaan äitiä synnytyksen aikana. Jos tulet itseksesi, autan sinua viemään opitun toimivaksi yhteistyöksi kumppanisi kanssa.

Tarjoan myös yksityisvalmennusta, kesto 2 tuntia:  175 € Pikku Huopalahdessa, Tasapainotilassa. Valmennusaikoja on keskiviikkoisin klo 15-21.

TAI    215 – 245 €  riippuen ajankohdasta ja sijainnista kotikäyntinä pääkaupunkiseudulla.

Kaikki valmennukseni sisältävät aina Rento synnytys – verkkokurssin.

 

Kotikäynti pääkaupunkiseudulla 135 €, ensimmäinen tunti. Seuraavat tunnit 60€.

Doulapalvelu: 

Onko toiveissasi tutustua hyvin doulaasi ja jutella useamman kerran kasvokkain ja puhelimitse ennen synnytystä? Toivotko tukea koko raskausaikanasi, niin että voit kysyä omalta doulaltasi kaikesta mieltä askarruttavasta milloin vain? Haluatko, että juuri Sinun valitsemasi doula päivystää ensisijaisesti juuri Sinun synnytystäsi raskausviikkosi 38-42 aikana? Toivotko mahdollisuutta käydä jälkikäteen rauhassa läpi kasvokkain synnytyksen kulkua ja siihen vaikuttaneita tekijöitä? Onko toiveissasi myös laadukas synnytysvalmennus?

Doulan täyden palvelun tarjoaa Doulan Kokopaketti 990 € 

Lue lisää

Haluatko keskustella synnytykseen liittyvistä ajatuksistasi etukäteen, ja saada tukea ja vinkkejä synnytykseen valmistautumiseksi, mutta et kaipaa täyttä päivystysvalmiutta tai henkilökohtaisia tapaamisia? Toivot kuitenkin, että sinulla on mahdollisuus tavat doulasi vielä synnytyksen jälkeen, jotta voitte yhdessä käydä sen aikaiset tapahtumat rauhassa läpi?

Pikaisellakin varoitusajalla doulan tueksesi tarjoaa Pikadoulaus – paketti 690 € 

Lue lisää

Vai toivotko vain mahdollisuutta soittaa ja pyytää minut tueksi mukaan synnyssairaalaan, jos sinusta siltä synnytyksen aikana tuntuu? Hetidoulauksessa voit kutsua minut avuksenne, kun synnytys on hyvin käynnissä ja tarvitset doulan tukea. Tälläkin doulaus-mallilla on tutkitusti erittäin positiiviset vaikutukset synnytyksen kulkuun ja synnytyskokemukseen. Se ei sisällä päivystämistä, mutta suurella todennäköisyydellä joku Doula vierelläsi ryhmän doulistamme pääsee mukaan synnytykseen.

Tarvitessasi doulan tukea nyt heti: Hetidoulaus – paketti 450 €

Lue lisää

Kaikkiin paketteihin voit lisätä tarpeesi mukaan esim. päivystystä, lisää tapaamisia tms.

Keskustelen mielelläni lisää kaikista heränneistä kysymyksistäsi. Pääset tapaamaan minua Vierelläsi-doulailloissa , minkä lisäksi voimme sopia erillisestä tutustumistapaamisesta.

 

Kysythän myös yksityiskursseja sekä mahdollisuutta saada alennusta sekä kurssin että doulapaketin ostajana!