fbpx

Hinnasto

Voit kysäistä vapaita aikoja ja muita lisätietoja kaikkiin palveluihini puhelimitse p. 050 346 7946 tai sähköpostilla [email protected]

Hypnosynnytys-valmennuskurssit:

Hypnosynnytys-valmennus (viikonloppukurssi 2 päivää, tai 4 kerran iltakurssi): 320 € / pari, tai 170 € / osallistuminen yksin.

Kurssille voit osallistua yksin tai oman synnytyskumppanisi kanssa. Niin puolisot, ystävät kuin doulatkin ovat tervetulleita. Osallistuminen yhdessä on suositeltavaa, koska kurssi auttaa ennenkaikkea myös kumppania tukemaan äitiä synnytyksen aikana. Jos tulet itseksesi, autan sinua viemään opitun toimivaksi yhteistyöksi kumppanisi kanssa.

Tarjoan myös yksityisvalmennusta, kesto 2 tuntia:  185 € Pikku Huopalahdessa. Valmennusaikoja on arkisin klo 8-17 välillä.

TAI    225 – 265 €  riippuen ajankohdasta ja sijainnista kotikäyntinä pääkaupunkiseudulla.

 

Kaikki valmennukseni sisältävät aina Rento synnytys – verkkokurssin.

Lisää hypnosynnytyksestä verkkosivuillani hypnosynnytys, sekä Suomen hypnosynnytys Ry:n sivuilla www.hypnosynnytys.fi

Kotikäynti pääkaupunkiseudulla 135 €, ensimmäinen tunti. Seuraavat tunnit 60€.

Doulapalvelu: 

Onko toiveissasi tutustua hyvin doulaasi ja jutella rauhassa kasvokkain ennen synnytystä? Toivotko tukea koko raskausaikanasi, niin että voit kysyä omalta doulaltasi kaikesta mieltä askarruttavasta milloin vain? Haluatko, että juuri Sinun valitsemasi doula päivystää ensisijaisesti juuri Sinun synnytystäsi raskausviikkosi 38-42 aikana? Toivotko mahdollisuutta käydä jälkikäteen rauhassa yhdessä läpi synnytyksen kulkua ja siihen vaikuttaneita tekijöitä? Onko toiveissasi myös laadukas synnytysvalmennus?

Doulan täyden palvelun tarjoaa Kokopaketti 1150 € 

Lue lisää

Toivotko kaikkea edellämainittua, mutta et kuitenkaan koe tarvitsevasi aivan niin pitkää, 4 viikon päivystysaikaa doulaltasi?

Doulan täysi palvelu, lyhyemmällä 2 viikon päivystysajalla, Peruspaketti 990 €

Lue lisää

 

Haluatko keskustella synnytykseen liittyvistä ajatuksistasi etukäteen, ja saada tukea ja vinkkejä synnytykseen valmistautumiseksi, mutta et kaipaa täyttä päivystysvalmiutta tai henkilökohtaisia tapaamisia? Toivot kuitenkin, että sinulla on mahdollisuus tavata doulasi vielä synnytyksen jälkeen, jotta voitte yhdessä käydä sen aikaiset tapahtumat rauhassa läpi?

Pikaisellakin varoitusajalla doulan tueksesi tarjoaa Pikadoulaus  690 € 

Lue lisää

Vai toivotko vain mahdollisuutta soittaa ja pyytää minut tueksi mukaan synnyssairaalaan, jos sinusta siltä synnytyksen aikana tuntuu? Hetidoulauksessa voit kutsua minut avuksenne, kun synnytys on hyvin käynnissä ja tarvitset doulan tukea. Tälläkin doulaus-mallilla on tutkitusti erittäin positiiviset vaikutukset synnytyksen kulkuun ja synnytyskokemukseen. Se ei sisällä päivystämistä, mutta suurella todennäköisyydellä joku Doula vierelläsi ryhmän doulistamme pääsee mukaan synnytykseen.

Tarvitessasi doulan tukea nyt heti: Hetidoulaus 450 €

Lue lisää

Kaikkiin paketteihin voit lisätä tarpeesi mukaan esim. päivystystä, lisää tapaamisia tms.

Keskustelen mielelläni lisää kaikista heränneistä kysymyksistäsi. Pääset tapaamaan minua Vierelläsi-doulailloissa , minkä lisäksi voimme sopia erillisestä tutustumistapaamisesta.

 

Raskaushieronta:

Raskaushieronta 60 min (puoli-hieronta omien toiveiden mukaan) 59 euroa.

Raskaushieronta 90 min (koko keho)  85 euroa.

60 minuutin hieronnassa käsitellään toivomasi alue juuri sinun tarpeidesi mukaan. 90 minuutin hierontaan sisältyy koko kehon käsittely ja se on hyvin rentouttava ja kokonaisvaltainen hoito.

Raskauhieronnat Pikku Huopalahdessa, Tilkankatu 1. Vapaita aikoja voit tiedustella puhelimitse 050 346 7946 tai sähköpostitse [email protected]

Kysythän myös yksityiskursseja sekä mahdollisuutta saada alennusta sekä kurssin että doulapaketin ostajana!