fbpx

Synnytysvalmennus

Tutustu synnytysvalmennuksiin ja tule mukaan. Autan koko matkasi ajan.

Laadukas synnytysvalmennus on kuin käyttöopas omaan kehoosi.
Sillä varmistut, ettet toimi tietämättäsi kehoasi vastaan synnytyksessäsi, kuten monelle käy. Valmennus auttaa sinua vähentämään synnytyskipua sekä työstämään huolia tai jännitystä. Saat tukea niin raskausaikaasi kuin synnytykseen.

Suosittelenkin lämpimästi aloittamaan valmennuksen jo reilusti ennen laskettua aikaa – silloin saat enemmän rentoutta ja hyvää oloa raskauteesi sekä varmuutta oloosi.

Jos synnytystä on tullut ajateltua kuitenkin vasta ihan viime tipassa, ei hätää. Lukemattomat odottajat ovat kiittäneet aivan viime hetken tuesta ja vinkeistä. Yhdelläkin lauseella voi olla suuri merkitys - kunhan se on oikeanlainen.

Synnytysvalmennukseni

Rento synnytys -verkkovalmennus

Rento synnytys -valmennus on hyvä tapa lisätä hyvinvointiasi jo raskausaikana, sekä ennen kaikkea helpottaa tulevaa synnytystä.

Opetan sinua kädestä pitäen ottamaan oman kehosi
hyvän olon hormonit käyttöön synnytyksessäsi, jotta supistukset pääsevät avaamaan kehoasi lempeämmin. Voit osallistua kurssille milloin tahansa - tukeni on käytössäsi synnytykseesi asti. 

Jos haluat oppia ja kokea käytännössä, mikä ”synnytyskupla” on, ja mitä kehossa olisi hyvä päästä synnytyksen aikana tapahtumaan, tutustu kurssiin.

Yksityinen synnytysvalmennus

Jos kaipaat henkilökohtaisempaa kohtaamista, olen käytettävissäsi yksityisessä synnytysvalmennuksessa.


On kiva vaihtoehto tulla yhdessä kumppanin kanssa rakentamaan omannäköiset askelmerkit synnytykseen. Yksityisvalmennus voidaan koota juuri sinun tai teidän näköiseksenne.


Meillä on maailman turvallisin maa synnyttää, mutta synnytyksen sujuvuuteen voit vaikuttaa kaikkein parhaiten itse. Kätilösi ei voi tietää, miten sinä parhaiten autat omaa kehoasi tai millainen synnytysrentoutuminen sopii sinulle parhaiten.


3800

valmennuksiin osallistunutta

99 %

suosittelee valmennusta

9 vuotta

kokemusta valmentamisesta

Kokemuksia synnytysvalmennuksesta

Pystyin ottamaan supistuksia vastaan lähes loppuun asti kotona ja olimmekin sairaalassa n. 1 h 40 minuuttia ennen pienokaisemme syntymää. Vaikka synnytys olikin lähtökohtaisesti vain meidän perhettämme varten, oli myös mukavaa, kuinka kätilö oli innoissaan synnytyksestäni. Hän kehui useaan otteeseen kehotietoisuuttani, mikä antoi minulle lisää voimaa synnytyksen edetessä! 

Solja, ensimmäinen vauva

Nettikurssisi on antanut paljon ja olen päässyt peloista mitä minulla oli alkuun. Olemme myös lähentyneet kumppanini kanssa mukavasti, harjoitusten ansiosta. Koko raskaus on mennyt paljon rennommin ja mukavammin verrattuna edelliseen, joten siitä on ollut ja on iso apu myös odotusaikana.Pauliina T., toinen vauva

Synnytys meni hienosti. Jossain vaiheessa avatumisvaiheen keskellä ajattelin, etten halua enää synnyttää uudelleen, mutta se ajatus katosi nopeasti ja olen siitä saakka toivonut, että saisin kokea kaiken vielä uudestaan tässä elämässä - raskauden odotuksesta synnytykseen. Voi kunpa synnyttäminen voisi olla kaikille aina näin ihanaa.

Iina- Maija, ensimmäinen vauva

Kenelle synnytysvalmennus sopii?

Synnytysvalmennuksen pitäisi olla kaikkien oikeus. Valmennus ei tarkoita vain saatavilla olevien puudutteiden esittelyä, minkä julkinen neuvola yleensä hoitaa. Synnytysvalmennuksen pitäisikin aina opastaa sinua  siihen, mitä tulet ihan käytännössä itse synnytyksen aikana kokemaan ja miten voit kokemukseen vaikuttaa.

Olen toiminut doulana kaikenlaisissa synnytyksissä, itsekseen sujuvista allassynnytyksistä perätila- ja kaksossynnytyksiin sekä yllätyssektiohin. Kaikissa näistä synnytysvalmennuksesta on ollut apua, osassa aivan mittaamattoman arvokasta.

Valmennus sopii siis kaikille, eikä sen tavoitteena ole tietynlainen synnytys, vaan että sinulla on keinoja rentoutua ja hellittää, mitä tahansa synnytyksessä eteen tuleekin. 

Miksi synnytysvalmennus?

  • Saat kehosi omat endorfiinit käyttöösi
  • Koet vähemmän tarvetta kipulääkkeille.
  • Kumppanisi on kanssasi, eikä sivustaseuraajana
  • Tiedät, mitä odottaa ja stressisi vähenee
  • Kehosi oksitosiini pääsee virtaamaan vapaasti
  • Tunnet oman kehosi, ja tiedät mitä tarvitset
  • Synnytys on lempeämpi myös vauvalle
  • Synnytyskokemuksesi tuo voimaa eikä vie sitä
  • Oman kehon tuntemuksesta on apua imetyksessä

Mukaan synnytysvalmennukseen?

Voit osallistua vaikka heti!

Synnytysvalmennus auttaa tietämään mitä tarvitset, jotta kehosi voi synnyttää vapaasti. 

Rento synnytys-verkkokurssi on sinulle, jos et halua olle täysin sattuman varassa synnytyksessäsi. Se toimii oppaanasi ja auttaa heittäytymään tuntemattomaan. Voit aloittaa synnytysvalmennuksen vaikka heti ja saat saman tien varmuutta ja rauhaa oloosi.

Kiinnostaako osallistuminen yksilölliseen synnytysvalmennukseen?

Valmennukseen sisältyy aina Rento synnytys -verkkokurssi, jonka lisäksi saat kaipaamasi henkilökohtaisen tuen. Ota yhteyttä, niin mietitään sinulle parhaiten sopiva valmennusohjelma.