fbpx

Ainutlaatuinen lisäetu rennompaan synnytykseen: Online-valmennus!

Rento synnytys-valmennuksen jäsenenä pääset myös mukaan online-valmennukseen, jossa syvennät ja vahvistat verkkokursin oppeja sekä tutustut aivan uusiin näkökulmiin, jotka vaikuttavat synnytykseesi.

tervetuloa!

Tämän opit online-valmennuksissa!

Vuosien kokemuksella synnytysvalmennuksesta voin arvata, mistä ehkä kaipaat erityisen hyviä vinkkejä juuri nyt. Lisäksi vastaan valmennuksessa kysymyksiin, joita moni ei hoksaa kysyä, mutta joilla on iso vaikutus synnytykseen. Vastaan myös kysymyksiin, joita on vaikea kehdata kysyä!


  Online-valmennukseni 6 lisähyötyä sinulle:

1. Kumppanisi rooli vahvistuu hänelle suunnatulla valmennuksella.

Sinun kehosi osaisi synnyttää paljon helpommin, jos ympäristö tukisi sitä oikealla tavalla.

Online-valmennuksessa on kumppanille suunnattu, kiitetty valmennuskerta, joka vahvistaa kumppanisi kykyä ja motivaatiota helpottaa aktiivisesti sinun synnytystyötäsi.


3. Saat lisävarmuutta siitä, miten liikkua synnytyksessä ja milloin olla levossa.

Yleinen virhe on väsyttää itsensä synnytyksessä pysyttelemällä liikaa liikkeessä," jotta vauva laskeutuisi".


Mutta itsesi kuuntelu on tässäkin asiassa oikea tapa toimia. Mitä sitten kuunnella ja miten?

5. Starttisi vauvan kanssa helpottuu.

Opastan sinut läpi vauvan ensipäivien. Myös niiden askelten, joita poikkeustilanteissa kannattaa ottaa, jos vauva ei heti voikaan olla kanssasi koko aikaa.


Autan sinua myös saamaan imetyksen mahdollisimman hyvin käyntiin. 

2. Opit, mitä siis käytännössä tapahtuu.

Miten synnytys ihan käytännössä oikeasti menee? 

Milloin lähteä sairaalaan, ja mitä sitten tapahtuu?


Mitä tunteita mihinkin kohtaan voi liittyä ja mitä niistä olisi hyvä tietää, jotta pysyt kartalla ja kehosi mukana?


Miten haastekohdista voi mennä yli? Miten viedä verkkokurssin opit käytäntöön?


4. Yhteytesi vauvaan ja omaan kehoosi ja hengitykseesi syvenee.

Autan sinua vaipumaan yhä helpommin syvärentoon olotilaan aina niin halutessasi.

Mitä syvemmin rentoudut, sen helpompi sinun on ottaa supistuksia vastaan. 


Hengitys ja yhteys vauvaan ovat olennaisia tässä, ja online-valmennuksessa kerron, miten.

6. Tiedät, miten olla jos kaikki ei menekään toivotusti.

Synnytystä ei voi suunnitella, mutta sinulla voi olla hyvät eväät kohdata, mitä tahansa eteen tulee. Tämä on oma taitonsa, jota autan sinua vahvistamaan.


Lisäksi järjestän kaksi ILMAISTA BONUS-ONLINEA kesä-heinäkuussa, joista hiukan alempana lisää!

Tämä pilottivalmennus on käynnissä huhti- ja toukokuun ajan. Ensimmäisten valmennusten livelähetykset on jo pidetty, mutta saat aivan kaikista valmennuksista tallenteen, jotka ovat käytössäsi heinäkuun loppuun asti.

Online-valmennukset:

  • ke 7.4 klo 11 Orientoituminen valmennukseen ja mitä rentoutuminen on? Miten välttyä yleisiltä virheiltä? Miten rentoutuminen on mahdollista myös sairaalassa? 
  • ke 14.4 klo 11 Miten yhteys vauvaan on tukenasi synnytyksessä? Miten helpottaa synnytystä jo raskausaikana ja liikkeen avulla?
  • to 22.4. klo 16.30 Kumppanin työkalut. Miten hioutua yhdessä hyväksi tiimiksi, jotta voit täysin luottaa kumppanisi tukeen ja keskittyä vain itseesi synnytyksessä.
  • to 29.4 klo 16.30 Hengityksen merkitys synnytyksessä. Miten hyödyntää aiempia taitojasi ja luoda juuri omannäköisesi suhteen omaan hengitykseesi?
  • ke 5.5 klo 11 Mitä siis käytännössä teen synnytyksen aikana? Miten synnytys käytännössä menee? Miten hyödynnän oppimaani ihan oikeasti?
  • ke 12.5 klo 11 Mitä jos tulee huolia tai mutkia matkaan? Miten pärjätä erityistilanteissa?
  • to 20.5 klo 16.30 Vauvan ensipäivät ja imetys. Mitä yllätyksiä voi olla luvassa? Miten tulla toimeen ensipäivien mullistusten kanssa?
  • to 27.5 klo 16.30 Rentoutumisen syventäminen ja itsehypnoosin taito = polkusi helpompiin supistuksiin.

 

Lisäksi pidän kesä- ja heinäkuussa maksuttomat online-tapaamiset ryhmässä kaikille huhti-toukuussa mukaan liittyneille. Tämä on ILMAINEN BONUS, jossa voit kysyä minulta mitä vain mieltäsi askarruttavaa livenä.

BONUS-ONLINET OVAT:

  • Torstaina 10.6 klo 12
  • Torstaina 8.7 klo17

Koko online-valmennuksen normaalihinta on 109 euroa. Tarjoan sen sinulle vain tämän sivun kautta hintaan 36 euroa!
Miksi online-valmennus verkkokurssin lisäksi?

Verkkokurssi on suunniteltu vuosien kokemuksella ohjaamaan sinua työskentelemään oman synnyttävän kehosi kanssa. Synnytys on kuitenkin valtavan kiehtova hetki elämässäsi, josta todennäköisesti kiinnostut sitä enemmän, mitä enemmän opit. Näin on käynyt monille Rento synnytys-kurssilaisille, ja siksi halusin tarjota myös palvelun, joka vastaa tiedonjanoon ja kulkee mukanasi raskausviikkojen saatossa. Online-valmennus onkin rakennettu, jotta sinulla olisi vastuksia kaikkeen siihen, mikä Rento synnytys-kurssin myötä alkaa todennäköisesti kiehtoa mieltäsi.


Online-valmennus myös syventää verkkokurssilla oppimaasi. Sen avulla viet yhä helpommin käytäntöön kaiken verkkokurssilla omaksumasi. Se on myös oma toteutunut haaveeni päästessäni opettamaan sinulle kaikkea sitä, mikä ei koskaan voisi mahtua yhteen verkkokurssiin, mutta mistä asiakkaani toistuvasti kiittävät.


Synnytys on lähtölaukaus äitiyteen, yhtälailla riippumatta siitä, monesko kerta on kyseessä. Synnytyksellä on valtaa joko antaa sinulle voimaa, tai riistää sitä. Online-valmennuksessa haluan antaa sinulle sitä voimaa, jota synnytyksessä tarvitset, mutta myös auttaa sinua yhä kattavammin saamaan sellainen synnytys, josta saat voimaa tulevaan äitiyteen. Vaikka synnytystä ei voi koskaan täysin ennakoida, lupaan antaa sinulle yhä runsaampia eväitä saada paras mahdolllinen kokemus.


Myös tämä valmennus on sinun täydellä 14 päivän tyytyväisyystakuulla!


Älä ohita tilaisuutta täydentää valmennustasi tavalla jonka sinä, vauvasi ja perheesi ansaitsette!

Doulan työssäni näen jatkuvasti käytännössä, miten valmistautuminen synnytykseen vaikuttaa. Mistä on hyötyä ja mistä ei? Jaan online-valmennuksissa parhaat tietoni kanssasi. 


Fysioterapeuttina voin todella ohjata sinua ymmärtämään omaa kehoasi. Synnytys tapahtuu sinulle ja sinun kehossasi. Kätilösi avustaa synnytyksessä, mutta hän ei voi tehdä työtä puolestasi. Onneksi sinun on mahdollista oppia etukäteen, miten itse tuet kehosi työtä. Lupaan, että kiität itseäsi.


Lupaan myös tukea sinua saamaan parhaan mahdollisen synnytyksen ja yhä paremman hyödyn Rento synnytys-verkkokurssistasi! 

Nähdään online-valmennuksessa!

Lämpimin terveisin, 

Jenna Moisala


fysioterapeutti

hengitysterapeutti

ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

sertifioitu doula ja synnytysvalmentaja

imetysohjaaja (WHO)

valmistuva kliininen hypnoterapeutti