fbpx

Tervetuloa lempeisiin käsiin

Hoivallus kuvaa sanana sitä, miten mielestäni terveyttä pitäisi aina hoitaa. Tarjoten tietoa käsiteltävästä aiheesta tai ongelmasta ihmiselle itselleen, niin että hän osaa tehdä omaan elämäänsä sopivia ratkaisuja hyvinvointinsa hyväksi. Terveydenhoidon ei lähtökohtaisesti tulisi olla samanlaista, kuin sairaudenhoidon. Erityisesti synnytyksessä tämä avaa aivan uuden näkökulman: Miten hienosti keho toimiikaan, kun osaamme työskennellä sen kanssa!

Hoivallus on myös sana, joka kuvaa hyvin sitä, mitä olen itse saanut kokea viime vuosina. Siinä on myötäelämistä, kuuntelua, lämpöä ja arvostusta. Siinä on tilaa olla oma itsensä ja rauhaa löytää itse omat ratkaisunsa. Siinä on tukea joka ei tukahduta.

Hoivallus on ajatelutapa, joka ohjaa työtäni ihmisten parissa. Toivon, että se voi olla myös sinulle jotakin, joka edustaa läsnäoloa, lempeyttä, myötäelämistä ja sitä, että saat olla oma itsesi.  Viisaus ja vahvuus asuvat meissä jo valmiina, mutta elämässä tarvitsemme kuitenkin kaikki ajoittain kanssakulkijaa.
Ihminen on itse itsensä paras asiantuntija, eikä usein tarvita kuin oivallus siitä, mitä jo on.

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: