Raskaushieronta

HUOM! RASKAUSHIERONNAT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA. SYNNYTYSVALMENNUKSISTA ON OLLUT NIIN PALJON KYSYNTÄÄ, ETTÄ AIKANI EI OLE RIITTÄNYT HOITOTILAN VUOKRAAMISEEN. IHANAA, ETTÄ OLETTE LÖYTÄNEET VALMENNUKSEN HYÖDYT! KIITOS JA EHKÄPÄ TAVATAAN NIISSÄ MERKEISSÄ <3

Raskaushieronta on mitä ihanin tapa hemmotella itseä koko raskauden ajan. Raskaus on suurten muutosten aikaa sekä keholle että mielelle, ja siksi pysähtyminen, oman itsen ja uutta elämää luovan kehon hoivaaminen on tärkeämpää kuin koskaan muulloin. Raskaushieronta on hoivaa myös vauvalle, joka hyötyy hieronnan rentouttavasta, stressiä lievittävästä ja kolotuksia helpottavasta vaikutuksesta vielä äitäkin enemmän. Vauva jakaa kohdussa ollessaan kaikki äidin kokemukset.

Minulla on käytössäni hoitoa varten erityiset body cushion – raskaushierontatyynyt, joiden avulla saat miellyttävän, rennon asennon kyljellään tai puoli-istuvassa asennossa – missä tahansa raskauden vaiheessa.

Erityisesti selän, SI-nivelen ja lonkkien alueen kivut helpottuvat usein, kun alueen lihaskiristykset hellittävät hieronnassa.

Hieronta sopii erityisesti myös synnytyksestä palautumiseen, kun keho mukautuu uuteen olomuotoonsa ja painopisteeseensä, mikä aiheuttaa herkästi kiristystä ja ”jumeja” eri puolille kehoa.

Vastaanottoni on Helsingin Malminartanon Hyvinvointitilassa Luutnantintie 5 D, juna-aseman vieressä torstaisin klo 15 – 21.

Varaa oma aikasi p. 050 346 7946 tai jenna.moisala@hoivallus.fi

Hinnat:

Raskaushieronta 60 min (puoli-hieronta omien toiveiden mukaan) 59 euroa.

Raskaushieronta 90 min (koko keho)  85 euroa. 

60 minuutin hieronnassa käsitellään toivomasi alue juuri sinun tarpeidesi mukaan. 90 minuutin hierontaan sisältyy koko kehon käsittely ja se on hyvin rentouttava ja kokonaisvaltainen hoito.

Tässä bloggauksessa Nina kuvaa fiiliksiään minutkin kouluttaneen Terhi Elon raskaushieronnassa.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan olostasi <3

More…